için kaldı

Yarın okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi?

Yurtta etkili olan kötü hava koşulları nedeniyle bazı illerde yarın okullar tatil edildi. İşte yarın (17 Ocak Perşembe) okulların tatil olduğu il ve ilçeler..

POSTA POSTA
Yarın okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi?

Öğrenciler tatil haberlerini merak ediyor. İşte yarın okulların tatil olduğu il ve ilçeler..

NİĞDE

Niğde'de il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

Niğde Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı, tipi ve olası buzlanma nedeniyle, 17.01.2019 Perşembe günü, ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir (1) gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca hamile ve engelli personelimiz aynı gün idari izinli sayılacaktır" ifadelerine yer verildi.

ADIYAMAN

Adıyaman'ın Sincik İlçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün (Perşembe) tatil edildi.

Sincik Kaymakamlığı okulların tatil edilmesiyle ilgili, "İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle resmi, özel tüm eğitim kurumlarımızda eğitim öğretim faaliyetlerine 17.01.2019 Perşembe günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Sincik Kamuoyuna saygıyla duyurulur" şeklinde açıklamada bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER