Çiftçi borçlarına envanter taraması

Tarım Kredi Kooperatifleri yönetiminin borçların yapılandırılmasına sıcak bakmadığı, ancak Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın orta yol aradığı öğrenildi. Toplantılarda, çiftçilerin hem Tarım Kredi Kooperatifleri, hem de Ziraat Bankası’na olan borçlarının envanteri çıkarıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çiftçi borçlarına envanter taraması

Ekonomik sorun yaşayan kesimlerin rahatlatılması için yapılan yeniden yapılandırmanın dışında kalan çiftçilerle ilgili çalışmalar sürüyor. Yapılan bir seri toplantıda, farklı görüşler ortaya atıldığı öğrenildi. Tarım Kredi Kooperatifleri yönetiminin borçların yapılandırılmasına sıcak bakmadığı, ancak Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın orta yol aradığı öğrenildi.

MASAYA OTURULDU

Edinilen bilgiye göre, ekonomik krizden etkilenen, kuraklık nedeniyle yeni dönemi ilişkin beklentilerinde sıkıntı yaşayan üreticilerle ilgili yapılan çalışmalar devam ediyor. Çok sayıda milletvekilinin seçim bölgelerinde çok sayıda şikayet aldıklarını dile getrilmesinin ardından konu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a götürülmüş ve çalışma yapılmasına karar verilmişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER