için kaldı

Ukrayna turizm pazarında aşı tuttu

Ukraynalı turistler, Antalya’nın yanı sıra İstanbul, Kapadokya, Kayseri, İzmir ve Sapanca gibi diğer destinasyonları da tercih ediyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ukrayna turizm pazarında aşı tuttu

Bu yıl rekor beklenen Ukrayna turizm pazarından gelen talep ülke geneline yayılırken, Ukraynalı turistler artık Antalya’nın yanı sıra İstanbul, Kapadokya, Kayseri, İzmir ve Sapanca gibi diğer destinasyonları da tercih etmeye başladı.

Türkiye Otelciler Birliği’nden (TÜROB) yapılan açıklamaya göre, TÜROB, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve THY iş birliğiyle tanıtım faaliyetlerinde pilot ülke olarak belirlenen Ukrayna turizm pazarında hedeflere ulaşılıyor.

Türkiye’ye en fazla turist gönderen ülkeler arasında yer alan Ukrayna’dan gelen turistler artık Antalya’nın yanı sıra İstanbul, Kapadokya, Kayseri, İzmir ve Sapanca gibi diğer destinasyonları da tercih ediyor. Son dönemde Ukrayna’dan Türkiye’nin doğu ve güneydoğu bölgelerine de talep başlaması dikkati çekiyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER