İngiltere'de cinayet mahallinde selfieler çeken polis işten çıkarıldı

İngiltere'nin Merseyside bölgesinde, bir gencin öldürüldüğü cinayet mahallinde selfieler çeken polis memuru işten çıkarıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İngiltere'de cinayet mahallinde selfieler çeken polis işten çıkarıldı

Merseyside Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ryan Connolly'nin ayrıca ırkçı ve homofobik fotoğraflar da paylaştığı, akıl sağlığı yerinde olmadığı için bir kurumda tutulmasına karar verilen kişilerin resimlerini çektiği de ortaya çıktı.

Emniyet yetkilileri Connolly'nin, yürütülen soruşturma sonucunda, ağır suistimal suçu işlediği sonucuna varılarak işine son verildiğini açıkladı. Yetkililer, incitici fotoğrafların 2015-2018 yılları arasında çekildiğini söylüyor.

Yürütülen soruşturmanın, Connolly'nin "görev başındayken korumasız kişilerin fotoğraflarını" çektiğini ve telefonunda "dehşet verici homofobik, ırkçı ve aşağılayıcı görseller" bulunduğunu ortaya çıkardığı kaydedildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER