Vücut tipinize uygun doğru ayakkabı seçimi nasıl olmalı?

Ayakkabı seçimi çoğu zaman doğru yapılmaz. Çünkü önemsenmez. Her vücut tipine uygun ayakkabı aynı değildir. Şık kombininizin altına size daha güzel ve elegant gösterecek ayakkabı tercihinde bulunmanız gerekir. İşte sizin için vücut tipine uygun doğru ayakkabı seçimi rehberini kaleme aldık.

MERJAM MERJAM
Vücut tipinize uygun doğru ayakkabı seçimi nasıl olmalı?

Ayakkabı seçimi yaparken vücut tipinizi de göz önünde bulundurmanız gerektiğini biliyor muydunuz? Vücut tipiniz sadece giyeceğiniz kıyafetlerde değil, tercih edeceğiniz ayakkabılarda da belirleyici rol oynuyor. Öyleyse önce vücut tiplerinden daha sonra da giyilmesi en uygun olan ayakkabı ve modellerinden kısaca bahsedelim. Ayakkabıların seçimi esnasında nelere dikkat etmeliyiz? Ayakkabı seçimi yaparken vücut tipi göz önüne alınmalıdır? Hangi vücut tipindeki kadınlar hangi ayakkabıları tercih etmelidir?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında MERJAM internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER