için kaldı

İstanbul’da toplu ulaşımda yeni tedbirler alınıyor

6 Nisan Pazartesi’den itibaren, metro seferleri sadece 21.00’e kadar yapılacak. Moda, İstiklal Caddesi tramvayları ile Kabataş-Taksim Finüküler hattı seferleri durdurulacak. Metro istasyonlarında acil aydınlatma sistemine geçilecek.

POSTA POSTA
İstanbul’da toplu ulaşımda yeni tedbirler alınıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6 Nisan Pazartesi gününden itibaren metro seferlerinin saat 21.00’e kadar yapılacağını bildirdi. İmamoğlu, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: "6 Nisan Pazartesi’den itibaren, metro seferleri sadece 21.00’e kadar yapılacaktır. Moda, İstiklal Caddesi tramvayları ile Kabataş-Taksim Finüküler hattı seferleri durdurulacaktır. Metro istasyonlarında acil aydınlatma sistemine geçilecektir.

AA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER