Kış turizm merkezi Kartepe sonbaharda da güzel

Doğal güzellikleriyle her mevsim farklı ve büyüleyici bir görüntü sergileyen Kartepe, sonbahar mevsiminde ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor. Doğaseverler, güz mevsiminin son günlerinde Sapanca Gölü ve İzmit Körfezi'nin eşsiz manzarasını seyredebiliyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kış turizm merkezi Kartepe sonbaharda da güzel

Kocaeli'de, İzmit Körfezi ve Sapanca Gölü'nün aynı anda izlenebildiği, eşsiz bir doğaya sahip olan Kartepe, sonbaharda ziyaretçilerine görsel bir ziyafet sunuyor.

Kartepe, kayakçıları ve snowboardcuları çeken kış aylarındaki yoğun kar yağışıyla tanınsa da zengin doğası sonbaharda canlanıyor.

Maşukiye ve Suadiye'den başlayarak ormanların arasından 1600 rakımlı zirveye uzanan 20'şer kilometre uzunluğundaki iki ayrı güzergah, ziyaretçileri renk cümbüşü içinde büyüleyici bir yolculuğa çıkarıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER