Kız çocuğunu silahla vurup sokağa attılar

İstanbul Sultangazi ilçesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerindeki bir apartmandaki evde, arkadaşlarıyla vakit geçiren bir kız çocuğu iddiaya göre çıkan kavgada silahla vuruldu. Öleceğini anlayan arkadaşları çocuğu, yaralı halde sokağa bırakıp kaçtı. Polis apartmana yaptığı operasyonda, 1 kişiyi gözaltına aldı, 3 kişi ise kaçtı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kız çocuğunu silahla vurup sokağa attılar

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler üzerinden kimlik çıkmayan kız çocuğunu hastaneye kaldırdı. Çocuk, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Polis apartmana yaptığı operasyonda, 1 kişiyi gözaltına aldı, 3 kişi ise kaçtı.

Soruşturma sürerken Esenyurt’ta polise müracatta bulunan bir aile 18 yaşındaki kızları Cemile Şenel’in kayıp olduğunu bildirdi. Polis teşhis için aileyi Adli Tıp Kurumu’na götürdü. Yapılan incelemede cesedin kayıp ihbarında bulunulan Cemile Şenel’e ait olduğu anlaşıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER