için kaldı

Beylikdüzü'nde 2 iş yerinden hırsızlık yapan şüpheli kamerada

Beylikdüzü'nde aynı gün 2 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen kişi yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beylikdüzü'nde 2 iş yerinden hırsızlık yapan şüpheli kamerada

Olay, Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde bulunan aynı sokaktaki 2 ayrı işyerinde meydana geldi. 13 Nisan Salı günü, bir emlak ofisinden 1 adet televizyon, 1 adet bilgisayar ve monitörü, 1 adet fotoğraf makinesi ve 1 adet mobil internet cihazı çalındı. Yine aynı gün aynı sokakta bulunan restorandan ise yaklaşık 2 bin lira değerinde 1 adet televizyon çalındı.

İhbar üzerine olayın meydana geldiği sokağa giden ekipler, iki ayrı işyerinin güvenlik kameralarını inceleyerek, işyerlerine giren zanlının O.B.,(39) isimli kişi olduğunu belirledi. Polis, şüpheliyi, Barış Mahallesi, Zafer Caddesi üzerinde hırsızlıkta kullandığı araçla ve çaldığı malzemelerle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. İş yerlerinden çalındığı tespit edilen malzemeler ise sahiplerine teslim edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan O.B., isimli şüpheli çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER