CHP bugün kurultay iptalini görüşecek

CHP 28-29 Mart’ta yapmayı planladığı büyük kurultayla ilgili erteleme kararını bugün Merkez Yönetim Kurulu toplantısında verecek. Koronavirüs tehdidi nedeniyle erteleme eğilimi yüksek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
CHP bugün kurultay iptalini görüşecek

Koronavirüsün yayılma riskine karşı birçok etkinlik iptal edildi. Bu çerçevede gözler, CHP’nin ay sonunda yapacağı ve 81 ilden binlerce partilinin katılacağı 37. Olağan Kurultay’a çevrildi. CHP MYK, geçen hafta kurultayı erteleme yönünde Parti Meclisi’nden (PM) yetki aldı.

KAFTANCIOĞLU’NA TEPKİ

Ancak bu arada CHP’nin İstanbul ve Mersin’de İl Kadın Kolu Kongresi’nin toplanması büyük tepkilere neden oldu. İstanbul’da eleştiri oklarını İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na yönelten vatandaşlar tepkilerini Twitter’da “Canan Kaftancıoğlu tıp doktorudur ve kapalı alanda kongre yaptırıyor..”, “Neden? Neden uzmanlar ‘sosyal mesafe’ diye yırtınırken anlamamakta ısrar ediyorsunuz? Neden?” gibi mesajlarla dile getirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER