Borussia Dortmund'da Erling Haaland kayıp! İzleyenler inanamıyor...

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City, Borussia Dortmund'u 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Dortmund forması giyen İngiliz futbolcu Jude Bellingham attığı golle Şampiyonlar Ligi final elemelerinde gol atan en genç ikinci futbolcu olarak tarihe geçerken, Erling Haaland'ı izleyenler ise gözlerine inanamadı...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Borussia Dortmund'da Erling Haaland kayıp! İzleyenler inanamıyor...

Spor Arena Detay - UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Liverpool ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Real Madrid ile Borussia Dortmund'u deplasmanda 2-1 yenen Manchester City, yarı finale yükseldi.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final turu, iki karşılaşmayla sona erdi. İspanya'nın Real Madrid takımı sahasında 3-1 kazandığı maçın rövanşında İngiltere temsilcisi Liverpool ile Anfield Road Stadyumu'nda karşılaştı. Karşılaşma 0-0 biterken Real Madrid, bir üst tura yükselen takım oldu.

RAKİP BİR BAŞKA İNGİLİZ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER