için kaldı

Son dakika... Galatasaray'a büyük şok! İcra...

Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı kulüpten alacağı 13 Milyon 604 bin euro alacağı sebebiyle bu sabah icra takibi başlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Galatasaray'a büyük şok! İcra...

Galatasaray'da Dursun Özbek'in alacaklarının tahsili için kulübü icraya verdiği iddialarının ardından sarı kırmızılı kulübün Başkan Yardımcısı Yusuf Günay paylaşımda bulundu.

Twitter'dan bir paylaşım yapan Yusuf Günay, "Galatasaray’da bugüne kadar kimsenin alacağı kalmamıştır, kimse heyecan yapmasın bundan sonra da kalmaz." dedi.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Galatasaray’da bugüne kadar kimsenin alacağı kalmamıştır, kimse heyecan yapmasın bundan sonra da kalmaz.</p>&mdash; Yusuf GÜNAY (@yusuf_gunay) <a href="https://twitter.com/yusuf_gunay/status/1142014217249316865?ref_src=twsrc%5Etfw">21 Haziran 2019</a></blockquote>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER