için kaldı

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli sporcular Süleyman Atlı ile Süleyman Karadeniz finale yükseldi

Avrupa Güreş Şampiyonası'nın ilk gününde serbest stilde milli güreşçiler Süleyman Atlı ile Süleyman Karadeniz finale yükseldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli sporcular Süleyman Atlı ile Süleyman Karadeniz finale yükseldi

Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Polonya'nın başkenti Varşova'da düzenlenen şampiyonada, serbest stilde Süleyman Atlı ve Süleyman Karadeniz, rakiplerini yenerek altın madalya mücadelesine çıkmaya hak kazandı.

Süleyman Atlı, 57 kilo çeyrek finalinde Ukraynalı Kamil Kerymov'u (11-0) sayı tuşuyla, yarı finalde de Türk asıllı Bulgar Naim Salim Mikyay'ı (3-1) yendi. Milli güreşçi, yarın akşam seansında altın madalya için Rus Nachyn Mongush ile karşılaşacak.

97 kiloda Süleyman Karadeniz, Moldovalı Radu Lefter'i (10-0) sayı tuşuyla, çeyrek finalde Azerbaycanlı Shamil Zubariov'u (6-4), yarı finalde de Gürcü Elizbar Odikadze'yi (7-5) yenerek adını finale yazdırdı. Süleyman Karadeniz, finalde Rus Alikhan Zhabrailov ile mücadele edecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER