Polis yaşlı kadını uzun uğraşlar sonucu ikna etti! Evin hali ise şaşkına çevirdi...

İstanbul’da tek göz evde 20 kedi ve 10 köpeğiyle yaşayan 70 yaşındaki Mukaddes Pehlivan’ın evini şiddetli yağış sonrası su bastı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Polis yaşlı kadını uzun uğraşlar sonucu ikna etti! Evin hali ise şaşkına çevirdi...

Göle dönen evden kedi ve köpeklerini bırakıp çıkmak istemeyen kadını polis uzun uğraşlar sonunda ikna etti. Evde mahsur kalan kedi ve köpekleri veteriner ekipleri kurtardı. Tüm eşyaları su altında kalan ve kullanılamaz hale gelen yaşlı kadının 6 yıldır yalnız yaşadığı ve kimsesi olmadığı ortaya çıktı. 1 yıl önce de annesini kaybeden Pehlivan, ‘çocuklarım’ dediği kedi ve köpeklerini bırakmamak için gözyaşı döktü. 

İstanbul’da dün öğlen saatlerinde etkili olan şiddetli yağış su baskınlarına neden oldu. Başakşehir Şahintepe Mahallesi’nde bir gecekonduda yalnız yaşayan 70 yaşındaki Mukaddes Pehlivan’ın evini de su bastı. Evde 20 kedi ve 10 köpekle yaşayan Pehlivan’ın yıkık, dökük harabe bir evde 6 yıldır yaşadığı ortaya çıktı. Kimsesi olmayan ve 1 yıl önce de annesini kaybeden Pehlivan ‘çocuklarım’ dediği kedi ve köpeklerini bırakıp evden çıkmak istemedi.

POLİS UZUN UĞRAŞLAR SONUNDA İKNA ETTİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER