için kaldı

Recep Aktuğ'un cenazesinde gözler onları aradı

Aşk-ı Memnu’da ‘Hilmi’yi canlandıran şarkıcı-oyuncu Recep Aktuğ'un cenazesinde dizinin 3 yıldızı yoktu. Ali Keser/ POSTA

POSTA POSTA
Recep Aktuğ'un cenazesinde gözler onları aradı

Kıvanç'a alkış

2008-2010 arasında ‘Aşk-ı Memnu’da ‘Hilmi’yi canlandıran şarkıcı-oyuncu Recep Aktuğ bir yıldır KOAH tedavisi görüyordu. Usta isim geçen salı 65 yaşında hayatını kaybetti.

Recep Aktuğ'un cenazesinde gözler onları aradı - Resim : 1

Dün Zincirlikuyu Camii’nde öğle vakti kılınan namazın ardından aile mezarlığına defnedildi. Eşi Gül Aktuğ ile kızı Zeynep gözyaşlarına boğuldu, ayakta durmakta zorluk çektiler. Dizide rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ile İlker Kızmaz cenazedeydi.

Recep Aktuğ'un cenazesinde gözler onları aradı - Resim : 2

Vefasız çıktılar

Ama gözler ‘Aşk-ı Memnu’nun diğer üç yıldızı Beren Saat, Nebahat Çehre ve Recep Aktuğ’un dünürünü oynayan Selçuk Yöntem’i aradı.

Recep Aktuğ'un cenazesinde gözler onları aradı - Resim : 3

Üçü de cenazede yoktu. Sosyal medya hesaplarından ‘Çok üzüldük’ mesajını vermekle yetindiler. Recep Aktuğ'un cenazesinde gözler onları aradı - Resim : 4

'O kurtuldu, ben ne yapacağım?'

Takipçileri, Selçuk Yöntem, Beren Saat ve Nebahat Çehre’yi vefasızlıkla suçladılar. Gül Aktuğ, “40 yıllık hayat arkadaşımı kaybettim. Çok çekti. O kurtuldu ancak şimdi ben ne yapacağım?” dedi.

Recep Aktuğ'un cenazesinde gözler onları aradı - Resim : 5


Recep Aktuğ hayatını kaybetti

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER