için kaldı

Okullar kapanacak mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan flaş açıklama

Okullar kapanacak iddialarıyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu'nun okulların kapanması gibi bir gündeminin olmadığını söyledi. Bakan Koca, 'Kurul üyesi bir arkadaşımızın aşının önemini vurgularken seçtiği ifade yanlış anlaşılmış.' ifadelerini kullandı.

POSTA POSTA
Okullar kapanacak mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan flaş açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından "okullar kapanacak" iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Koca, Bilim Kurulu'nda böyle bir gündemin olmadığını söyledi.

Bakan Koca açıklamasında, "Okulların kapanması ihtimalinden söz eden bir habere rastladım. Haber yanlıştır. Bilim Kurulumuzun böyle bir gündemi yok. Kurul üyesi bir arkadaşımızın aşının önemini vurgularken seçtiği ifade yanlış anlaşılmış. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARI DOLU HAFTALAR DİLİYORUZ." dedi.

Okullar kapanacak mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan flaş açıklama - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER