için kaldı

‘Saplantılı aşıktan’ şok sözler: Bayıldı sandım ölmüş…

İzmirli Gamze Ceylan’ı İstanbul’a çağırıp otomobilde vurarak öldüren saplantılı aşığı Hakkı D. mahkemede ağız değiştirdi. Silahın Gamze’nin panikle koluna sarılmasıyla yanlışlıkla ateş aldığını belirten Hakkı D, “Bayıldı sandım ama ölmüş” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Saplantılı aşıktan’ şok sözler: Bayıldı sandım ölmüş…

İzmir Karabağlar'da yaşayan Gamze Ceylan (31), geçtiğimiz yıl 19 Temmuz'da İstanbul'da kendisine duygusal yakınlık hisseden evli ve 4 çocuk babası emlakçı Hakkı D'nin (58) otomobilinde başından tek kurşunla vurularak öldü.

Yeni Asır’dan Metin Burmalı’nın haberine göre; Genç kızın kendisine 750 bin lira borcu olduğunu belirten Hakkı D. savcılıktaki ifadesinde iş ortağı olduklarını, aralarında duygusal bir yakınlık olduğunu ancak olay günü silahın torpidodan alıp beline koymak isterken kazara patladığını öne sürdü.

MAHKEMEDE DÖNDÜ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER