için kaldı

İlhan Akıncı'nın vefat yıl dönümünü sevenleri unutmadı

2016 yılında vefat eden İnsan Yayınları’nın kurucusu, yayıncı ve iş insanı İlhan Akıncı sevenleri tarafından unutulmadı.

GASTE24 GASTE24
İlhan Akıncı'nın vefat yıl dönümünü sevenleri unutmadı

3 Nisan 2016 akşamı vefat eden ve cenazesi 4 Nisan Pazartesi günü kaldırılan İnsan Yayınları’nın kurucusu, yayıncı ve iş insanı İlhan Akıncı sevenleri tarafından aradan dört yıl geçmesine rağmen unutulmadı. 

İlhan Akıncı kimdir?

1954 yılında Malatya'da doğan İlhan Akıncı, ilk, orta ve lise eğitimini Malatya'da tamamladı. Üniversite eğitimini İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamlayan İlhan Akıncı, 1975 yılında aylık Uyanış gazetesini çıkardı.

1986'da İnsan Yayınları'nı kuran Akıncı, 2007'de İnsan Kitabevi'ni çocuklarıyla birlikte faaliyete geçirdi. İlim Yayma Cemiyeti'nde bir müddet yöneticilik yapan Akıncı, Tomurcuk Çocuk Yuvası, Asır Lisesi, Bilim Koleji, Balkan Üniversitesi gibi eğitim kurumlarının kuruluşunda ve yönetiminde de bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER