Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da ramazan denetimleri

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da ramazan öncesi kasap, fırın, pasta ve tatlı imalathaneleri ile restoranlarda denetim gerçekleştirildi.

GASTE24 GASTE24
Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da ramazan denetimleri

Kırklareli Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Şubesi ekipleri, gıda işletmelerindeki üretim ve satış alanlarını kontrol etti.

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da ramazan denetimleri - Resim : 1

İş yerlerinin hijyen koşullarına uygun çalışıp çalışmadığını da denetleyen ekipler, et ürünlerinin etkilet ve içeriklerini inceledi.

Ekipler, soğuk hava depolarında saklanan ürünlerin saklama koşullarına da baktı.

Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, AA muhabirine, Tarım ve Orman Bakanlığının "tarladan sofraya" sloganıyla gıda denetimleri yaptığını söyledi.

Vatandaşların güvenli gıdaya ulaşması için ramazan ayı öncesi denetimleri sıklaştırdıklarını ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

"Denetimlerde, personelin çalışma ortamına kadar kontrol ediyoruz. Ürünlerin ne koşullarda üretildiği, belirlenen kriterlere uygunluğu, satış alanları ve ürünlerin saklama koşullarına bakıyoruz. Doğrudan ya da dolaylı olarak üretimle ilgilisi olan işletmeleri denetliyoruz. Kontrollerde şu ana kadar hiçbir olumsuzluğa rastlamadık."

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da ramazan denetimleri - Resim : 2

Edirne ve Tekirdağ'da da ekiplerce kasap, fırın, pasta ve tatlı imalathaneleri ile restoranlarda denetimler devam ediyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER