Bakan Akar, Denizkurdu 2021 Tatbikatı'nı takip ediyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) komuta kademesi, Denizkurdu 2021 Tatbikatı’nın Doğu Akdeniz’deki "seçkin gözlemci günü" faaliyetlerini takip ediyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Akar, Denizkurdu 2021 Tatbikatı'nı takip ediyor

Seçkin gözlemci günü faaliyetleri, Bakan Akar’ın tatbikatın "sancak gemisi" TCG Salihreis’e gelmesiyle başladı. Donanma Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu tarafından karşılanan ve geminin adının yazılı olduğu şapkayı takan Akar ve komutanlar, daha sonra tatbikatı takip edecekleri alana geçti.

Bakan Akar, Denizkurdu 2021 Tatbikatı'nı takip ediyor - Resim : 1

Limandan ayrılan Bakan Akar’ı taşıyan sancak gemisi için TCG Oruçreis tarafından 19 pare selamlama atışı yapıldı. SAS timlerinin taktik pençe harekatı ile denizde sürüklenen mayınları imha ettiği tatbikatta, SAT timleri de yeteneklerini sergiledi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da faaliyetlerini başarıyla tamamlayan personeli selamladı.

Bakan Akar, Denizkurdu 2021 Tatbikatı'nı takip ediyor - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER