için kaldı

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: "Sadece TFF değil, hepimiz sorumluyuz"

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, liglerin yeniden başlaması ve açıklanan tarihi değerlendirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: "Sadece TFF değil, hepimiz sorumluyuz"

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Futbol Federasyonu’nun 12 Haziran olarak açıkladığı liglerin başlangıç tarihinin kulüplerin büyük çoğunluğunun ortak görüşü olduğunu ifade etti. Tarihe kulüplerden hem pozitif hem de negatif tepkiler gelirken kararla ilgili düşüncelerini sorduğumuz Gümüşdağ şu açıklamaları yaptı: “Kararın Türk futbolu adına herkese hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz haftalarda video konferansla Kulüpler Birliği toplantısında da kulüplerin büyük çoğunluğu liglerin haziranın ilk haftası başlaması konusunda istekliydi.

TFF’nin 12 Haziran’da ligleri başlatma kararının ana sebebi kulüplerin büyük çoğunluğunun vermiş olduğu ortak görüştür. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Futbol Federasyonu’nun 12 Haziran olarak açıkladığı liglerin başlangıç tarihinin kulüplerin büyük çoğunluğunun ortak görüşü olduğunu ifade etti. Tarihe kulüplerden hem pozitif hem de negatif tepkiler gelirken kararla ilgili düşüncelerini sorduğumuz Gümüşdağ şu açıklamaları yaptı: “Kararın Türk futbolu adına herkese hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz haftalarda video konferansla Kulüpler Birliği toplantısında da kulüplerin büyük çoğunluğu liglerin haziranın ilk haftası başlaması konusunda istekliydi. TFF’nin 12 Haziran’da ligleri başlatma kararının ana sebebi kulüplerin büyük çoğunluğunun vermiş olduğu ortak görüştür.

Yüzbinlerce işçi nasıl geri dönüyorsa...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER