Giresunspor'da gözler Adana Demirspor maçında! Süper Lig'de dört hafta kaldı

Giresunspor’un teknik patronu Hakan Keleş “Hak ettiğimiz bir şampiyonluk var. Sezon başından bu yana hedeflediğimiz bir gerçek var. O da bu şehrin 44 yıllık hasretine son vermek” diye konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Giresunspor'da gözler Adana Demirspor maçında! Süper Lig'de dört hafta kaldı

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçını kazandıkları takdirde birçok şeyin bitirmiş olacaklarını belirterek, “Hedefimize çok yaklaştık. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

Ligin son 4 haftasına girilirken en yakın rakipleriyle aralarındaki puan farkının 5 olduğunu hatırlatan Keleş, bu farkı lig sonuna kadar korumak istediklerini ifade etti. Son haftalarda çok önemli galibiyetler aldıklarını ve alınan bu puanların kendileri için önemli olduğuna dikkat çeken Keleş, “Çocukların istek ve arzuları muhteşemdi. Tüm oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

TEK DÜŞÜNCEMİZ DEMİR MAÇI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER