Futbol konseyi: Sakinliği kaybeden şampiyonluktan olur

Alanya beraberliği Trabzon’un ritmini bozmaz ama futbol takımı dışındaki stres ortamı bozar. Başakşehir her sezon üstüne koyarak geliyor. Bu sezon başarabilir mi? Bunu söylemek için erken. Şansları yüzde 50-50

HÜRRİYET HÜRRİYET
Futbol konseyi: Sakinliği kaybeden şampiyonluktan olur

1- Galatasaray-Gaziantep maçının manşetine hakem kararları çıktı. 3-3 biten mücadelede sarı kırmızılıların büyük tepki gösterdiği Alper Ulusoy’un yönetimini siz nasıl buldunuz?

2- Galatasaray süper bir ikinci devre başlangıcından sonra 4 haftalık galibiyetsiz geçen bir seriyle zirvenin uzağında kaldı. Bu uzaklaşmayı sakatlara mı, oyuna mı, teknik adama mı fatura edersiniz?

3- Fenerbahçe’nin bir galibiyetlik baharı uzun sürmedi, kupadan sonra ligde de hedeften uzaklaşıldı. 100 günü aşan bir sürede kalıcı bir teknik adamla anlaşılmaması doğru karar mı?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER