Olay adam Will Smith'ten açıklama: Özür dilerim Chris Rock haddimi aştım!

Sinema dünyasında merak ve heyecanla beklenen 94. Oscar Ödülleri, önceki gece Los Angeles’taki Dolby Theatre’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Olay adam Will Smith'ten açıklama: Özür dilerim Chris Rock haddimi aştım!

Ailesi işitme engelli olan bir kızın öyküsüne odaklanan “CODA”, ‘en iyi film’ dahil üç ödül kazandı. ‘En iyi kadın oyuncu’ ödülü, “The Eyes of Tammy Faye” filmiyle Jessica Chastain’in oldu. Will Smith, “King Richard”daki performansıyla ‘en iyi erkek oyuncu’ seçildi. ‘

<iframe src='//www.hurriyet.com.tr/video/embed/?vid=42031168&resizable=1&autostart=true&playsinline=true&v_utm_source=haber_detay' width='580' height='326' frameborder='0' scrolling='no' allow='autoplay; fullscreen' allowfullscreen></iframe>

Geceye damgasını vuran, Will Smith’in töreni sunan Chris Rock’a attığı tokat oldu. Eşi Jada Pinkett Smith’in saçlarıyla ilgili espri yapan Rock’ı canlı yayında tokatlayan ünlü aktör, daha sonra “Karımın adını ağzına alma” diye bağırdı. Smith, ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülünü almak için sahneye çıktığında özür diledi. Ancak Akademi’nin Twitter sayfasında yapılan paylaşımda şiddetin hiçbir şekilde hoş görülmeyeceği belirtildi. Ödülün geri alınıp alınmayacağı merak konusu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER