Benzin motorinden ucuza satılıyor

Corona virüsün etkisiyle birlikte petrole olan talep düştü ve fiyatlar geriledi. OPEC'in de arz kısıntısı konusunda anlaşamaması ve Suudi Arabistan'le Birleşik Arap Emirlikleri'nin petrol üretimini artırması akaryakıt fiyatlarında düşüş yarattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Benzin motorinden ucuza satılıyor

Petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte benzin ve motorin fiyatlarında indirim meydana geldi. Benzin bir haftada 1 liranın üzerinde düşüş gösterdi. Motorin fiyatlarında ise ikinci bir indirim gerçekleşmedi.

Corona virüsün dünya çapında etkili olması ve sanayi üretiminin gerilemesiyle birlikte petrole olan talep düştü. OPEC'ten de petrol arz kısıntısı kararı alınamaması ve Suudi Arabistan'la Birleşik Arap Emirlikleri'nin petrol üretimini artıracak olması benzin ve motorin fiyatlarını düşürdü.

Yıllardır benzin fiyatları motorin fiyatlarından yüksekti. Bugün itibarıyla benzin fiyatları motorin fiyatlarının altına geriledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER