Beşiktaş'ta derbi mesaisi! Atiba...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 7 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü. Tedavisi süren Atiba Hutchinson katılmadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ta derbi mesaisi! Atiba...

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana tedavisi süren Atiba Hutchinson katılmadı. Dünkü idmanda salonda çalışan Ricardo Quaresma ve Gökhan Gönül ise bugün takımla antrenman yaptı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in saha ortasında yaptığı toplantıyla antrenmana başlayan siyah-beyazlılar, kısa koşuların ardından bir süre çeşitli pas çalışmaları gerçekleştirdi.

Çift kalede bire bir, ikiye iki ve üçe üç hücum ve savunma organizasyonları çalışan futbolcular, son bölümde iki gruba ayrılarak yarı sahada çift kale maç oynadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER