Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş: "Galatasaray puan kaybedince..."

Fenerbahçe'nin 3-0 galip geldiği Konyaspor maçı sonrası Mert Hakan Yandaş karşılaşmayı değerlendirdi. Mert Hakan, sarı kırmızılı takımın puan kaybettiği haftada kazanmanın önemli olduğunu belirtti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş: "Galatasaray puan kaybedince..."

Şampiyonluk yarışındaki rakipleri Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada kazanmanın önemine vurgu yapan Mert Hakan, "Gayet iyi bir ilk yarı vardı. Takım olarak çok iştahlıydık. Dün rakibimizin kaybettiği puanla yukarıya 'Buradayız' deme fırsatı doğdu. İnanılmaz bir oyun oynadık ilk yarıda ve skoru yakaladık. Skorun verdiği rahatlamayla ikinci yarıda biraz düştük. Bunu aramızda konuşarak çözeriz. Umarım son 12 haftada da böyle devam eder kupaya ulaşırız." diye konuştu.

<iframe width="727" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/I8ubPdTRo5Y" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER