Battlefield 6, söylentilere göre farklı bir isme ve sürprize sahip

Gelecek hafta yapılacak duyuru öncesinde, Battlefield 6’ya dair bazı detaylar internete sızdırıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Battlefield 6, söylentilere göre farklı bir isme ve sürprize sahip

Reddit üstünde paylaşılan iddialara göre yeni oyunun adı ‘Battlefield 2042’ olacak ve bu ayın sonunda gerçekleşecek bir açık beta setine sahip olacak. 9 Haziran’da gerçekleşecek olan Battlefield etkinliğinde bunların açıklanacağı söyleniyor.

2042 yılında geçecek bu yeni Battlefield oyunu, 1942 yılında geçen orjinal Battlefield oyunundan 100 yıl sonra, 2006 yılında çıkan Battlefield 2142 oyunundan da 100 yıl önce geçen bir zaman diliminde yer alacak.

Ortaya atılan iddialara göre şimdiye kadarki en büyük Battlefield haritalarında 64’e 64 mücadeleler verilecek. Battlefield 4’te görülen “Levolution” sistemi de geri gelecek. Bu sistem sayesinde bazı haritalarda büyük yıkımlar gerçekleştirerek bütün haritayı etkileyen olaylar yaratırken bazı haritalarda bir binanın elektrik sistemini tamamen devre dışı bırakarak yalnızca o bölgede gece görüşü veya fener gibi eklentilerinizi kullanarak avantaj sağlanabiliyordu. Bu sistemin yeni Battlefield oyununa eklenirken fırtınalar, tornadolar, tsunamiler gibi oyuncunun kontrolü dışında da haritaya etki edecek olayların yaşanacağı iddia ediliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER