için kaldı

Toprak Razgatlıoğlu Dünya Superbike Şampiyonası ikinci yarışında podyuma çıktı

Türk motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike Şampiyonası’nın ikinci yarışında podyuma çıktı. Razgatlıoğlu, bu başarısıyla ikinci kez üst üste podyum başarısı gösterdi. Toprak, bu performansıyla pilotlar sıralamasında da ikinci basamağa yükseldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Toprak Razgatlıoğlu Dünya Superbike Şampiyonası ikinci yarışında podyuma çıktı

Genç motosiklet sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike Şampiyonası sezonunun ikinci durağında muhteşem bir yarışa imza atarak podyuma çıktı.

Red Bull sporcusu Toprak, Portekiz’deki Estoril Pisti’nde gerçekleştirilen ikinci yarışa ikinci cepten başladı. Erken çıkış yaptığı için iki uzun tur cezası alan Toprak, cezasını tamamladıktan sonra 6’ncı basamağa kadar gerilese de bu andan itibaren performansını arttırdı. Yarışı uzun süre 4’üncü sırada götüren Toprak Razgatlıoğlu, rakibi Scott Redding’in hata yapması sonucunda üçüncü sıraya yükseldi.

Yarışın kalan kısmında yerini koruyan Toprak Razgatlıoğlu, damalı bayrağın altından da üçüncü sırada geçti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER