için kaldı

Yüksekova Kadın Futbol Takımı’nın hedefi 1’inci Lig

Kadınlar Futbol 2’nci Ligi’nde Hakkari’yi temsil eden Yüksekova Belediyespor, 1’inci Lig’e yükselmek için yeni sezon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yüksekova Kadın Futbol Takımı’nın hedefi 1’inci Lig

Yüksekova Belediyesi’nce 4 yıl önce kurulan ve 3’üncü Lig’de şampiyon olduktan sonra geçen yıl 2’nci Lig’e yükselen kadın futbol takımı, üst lige çıkmak için Şehir Stadyumu’nda haftanın 5 günü antrenman yapıyor.

Takımın yaşları 15 ile 25 arasında değişen 30 futbolcusu, mücadele azimleri ve disiplinleriyle göz dolduruyor. Nevşehir’den Yüksekova Farabi Anadolu Lisesi’ne atanan psikolojik danışman Hatice Utku da takımda top koşturuyor.

Yüksekova Kadın Futbol Takımı’nın hedefi 1’inci Lig - Resim : 1

Utku, ilçenin kadın futbol takımı olmasının kendisini sevindirdiğini belirterek, "Buraya ilk atandığımda ilçede kadın futbol takımının olduğunu duydum. Ben de gelip şansımı denemek istedim. Açıkçası burayı çok sevdim. Burada olmam beni mutlu etti. Daha önce sadece lisede oynadım. İlk defa Yüksekova Belediyesi’ne bağlı kadın futbol takımında oynayacağım. Bundan da mutluluk duyuyorum. Tek hedefimiz 1’inci Lig’e yükselmektir. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER