için kaldı

Galatasaray'da Levent Şahin'den Falcao sözleri

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, Trabzonspor maçı öncesi yaptığı açıklamada uzun zamandır sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Radamel Falcao hakkında konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da Levent Şahin'den Falcao sözleri

Sıkışık bir fikstürün tüm takımları beklediğini belirten Şahin, "Göztepe maçı sonrası kısa bir süre içerisinde buraya geldik. Zorlu bir maç trafiği başlıyor herkes için. Bu süreçte hem maç trafiğini iyi yönetebilmek, oyuncuları fiziksel ve psikolojik olarak hazırlayabilmek en büyük hedefimiz. Rakibimizi biliyoruz. Moralli geldik. Umarım 3 puanla döneriz." dedi.

Uzun zamandır sakatlığı nedeniyle takıma katkıda bulunamayan ve ayrılması gündemde olan Falcao hakında gelen soruya da yanıt veren Şahin, "Bugünkü tercihimiz Oğulcan. Falcao, sakatlık sonrası ilk kez kadroda. Her oyuncuya olduğu gibi ihtiyaç duyulursa Falcao'ya süre verilecektir." ifadelerini kullandı.

CENGİZ'DEN FALCAO İÇİN AYRILIK SİNYALİ 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER