Kocasını öldüren kadın sosyal medyayı salladı! İçine cin mi girdi? (video)

Kocasını öldüren kadın sosyal medyanın gündemine oturdu. Kadının görüntüsü içine cin girdiği şeklinde yorumlandı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Kocasını öldüren kadın sosyal medyayı salladı! İçine cin mi girdi? (video)

Sosyal medya bugün ilginç bir içerikle sarsıldı. Kocasını öldürdüğü iddia edilen kadının görüntüsü sosyal medyayı da ikiye böldü. Kimisi kadının akli dengesinin yerinde olmadığını savunurken, kimisi de kadına bazı varlıkların musallat olduğunu iddia etti.

Kimileri ise kadının cezadan sıyrılmak için böyle bir yola başvurduğunu ve tamamen rol yaptığını savundu. Açıkçası kadının ne amaçla böyle bir ruh haline büründüğünü bilmiyoruz. Fakat görüntülerin korkutucu olduğunu söylemek sanırım pek de yanlış bir ifade olmayacaktır.

Dilerseniz bu görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz. Bu arada dip not olarak belirtelim. Görüntüler yaşı ufak takipçilerimiz için ürkütücü olabilir.

Kocasını öldüren kadın sosyal medyayı salladı! İçine cin mi girdi? (video)

Burada yorum tamamen siz takipçilerimizin. Kadına bir varlık mı musallat oldu, akli dengesi mi bozuk yoksa bilerek mi böyle bir rol kesiyor biz karar veremedik.

Peki sizin bu konudaki görüşünüz ne? Gerçi sonuç ne olursa olsun kadının işlediği cinayetin üstünü örtmesi pek de mümkün değil.

Tabi ki şu da bir gerçek. Ne olursa olsun kadının bu görüntüsü hayli ürkütücü. Muhtemelen bu ürkütücülüğün sebebi de izlediğimiz filmlerden geliyor. Açıkçası şu da bir gerçek. Bu sahneler filmlerden zihnimize kazınmış durumda. Dolayısıyla unutmak da pek kolay olmayacak.

Birisi bize musallat olunan insan denildiğinde aklımıza gelen sahne tam olarak da bu oluyor. Tabi ki bunun gerçekliği de tartışmaya açık bir konu.

Şu da bir gerçek. Bu olay Amerika'da olsa 3 bölümlük mini dizi olarak karşımıza çıkardı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER