Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Bülent Uygun'a inanıyor

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Hasan Kartal, teknik direktör Bülent Uygun ile başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Bülent Uygun'a inanıyor

Kartal, AA muhabirine, ligde bu sezon Sumudica dahil bütün hocalarla iyi ilişkiler içerisinde ayrıldıklarını belirtti.

Teknik ekibin belirlenmesinde yönetim kurulunun ortak karar aldığını ifade eden Kartal, son kararı yönetim kurulunun görüşlerinin ardından kendisinin verdiğini aktardı.

Bülent Uygun'un, yapılan görüşmelerde en doğru tercih olduğuna karar verdiklerini dile getiren Kartal, "Başlarken iyi niyetle başlıyoruz. Bütün hocalarla aynı niyetlerle başladık ama bu hocamız ile başarılı olacağımıza inanıyorum. Artık hoca değiştirme şansımız yok. Hiç sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Çok rahat bir yapım var. Önümüzü iyi görüyorum. Bülent hoca ile mutlu olacağımız düşüncesindeyim." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER