Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman'dan eleştiri: Benim takımım böyle olmamalı

Galatasaray'a sahasında 3-1 mağlup olan Göztepe'de teknik direktör Ünal Karaman, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın galibiyeti hak ettiğini söyleyen Karaman, takımının performansını eleştirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman'dan eleştiri: Benim takımım böyle olmamalı

Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, 3-1 mağlup oldukları Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın hak ettiği bir galibiyet aldığını söyleyen Karaman, "Attığımız gol öncesinde de zaten tedirgin başladığımız belliydi. Savunma merkezi ve orta saha merkezi arasında uyum ve kimya sorunu vardı. İkinci yarı bizim için daha iyiydi. 1-2 tane kırılma pozisyonu var, farklı olsa sonuç değişebilirdi. Bizden daha iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Hak etikleri bir galibiyet aldılar. Biz de öz eleştirimizi yapacağız" dedi.

Rakiplerine karşı yeterli direnci koyamadıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Bireysel spor yapmıyorsunuz, takım sporu bu. Takım olmanın en büyük eseri de karşılıklı güvendir. Her oyuncu kendi bölgesindeki özel görevlerin yanı sıra takım kimyasına katkı sunar. Bugün kimya konusu sorunluydu. İkinci yarı daha dengeli, bir şeyler yapma adına mücadele vardı. Eksikleri olsa da silahları olan bir rakip var karşıda. Üzgünüm. Keşke biraz daha direnç koyabilseydik. İlk yarı kabul edebileceğim bir ilk yarı değil. Benim oyuncum, benim takımım böyle olmamalı. Zaman zaman hatalar olur, kestirebiliyorduk ama şartlar ne olursa olsun daha dirençli olmalıydık. İlk yarı adına çok üzgünüm özellikle" şeklinde konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER