Soprano Buz Lazer Uygulaması

Kadın ya da erkek fark etmeden herkesin vücudunda istenmeyen tüyler bulunmaktadır.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Soprano Buz Lazer Uygulaması

Kişiler bu istenmeyen tüylerin estetiksiz görüntüsünü ortadan kaldırmak için birçok yöntem denemektedir. Ancak günlük olarak kullanılan bu yöntemler acılı ya da kısa sürelidir. Soprano buz lazer uygulaması ile herhangi bir acı hissetmeden vücudunuzun neresindeki tüylerden memnun değilseniz ortadan kaldırmanız mümkündür. Kıl köklerinin yakılarak tekrar uzamasını engelleyen bu teknoloji, buz başlığı sayesinde ise işlem sırasında hiçbir şey hissetmemenizi sağlamaktadır.

Soprano Buz Lazer Uygulaması Nasıl Yapılır?

İstenmeyen tüylerinizden kurtulmak için Soprano buz lazer epilasyon yaptırmak istiyorsanız öncelikle kliniğimize gelmeniz ya da telefon numaramız üzerinden bize ulaşarak randevu almanız gerekmektedir. İşleme başlanmadan önce kıl durumunuza göre probleminizin hormon kaynaklı olup olmadığına karar verilmektedir. Ardından uygulama işlemine geçilmektedir. Soprano buz lazer uygulaması sırasında,

  • Kişinin buz lazer epilasyonu yaptırmak istediği bölge temizlenmektedir. Ardından burada bulunan kıllar köküne ulaşılmasını kolaylaştırması için kısaltılmaktadır.
  • Isı dalgalarının iyi bir şekilde ulaşabilmesi için gerekli jel yapı bölgeye uygulanmaktadır.
  • Kişinin herhangi bir işlem yapmasına gerek duyulmamaktadır. Kişi sadece uygulanan bölgeye uygun bir şekilde uzanması yeterli olmaktadır.
  • Bölgeye uygun başlık ile ısı dalgaları gönderilmektedir. Bu işlem uygulanan bölgenin büyüklüğüne göre işlem 5 ila 15 dakika arasında sürmektedir.
  • İşlemin tamamlanmasının ardından jel yapı temizlenmektedir. Kişi günlük hayatına kaldığı yerden devam edebilir.

Soprano Buz Lazer Uygulaması Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

Kişiler vücudunun herhangi bir bölgesinde bulunan tüylerden rahatsız olabilir. Bu nedenle genellikle buz lazer epilasyonu tüm vücut için tercih edilmektedir. Soprano buz lazer uygulaması da gerçekleştirilirken herhangi bir kısıtlayıcı bölge bulunmamaktadır. Kişi dilediği bölgedeki istenmeyen tüylerinden kalıcı olarak kurtulmak için Soprano buz lazeri tercih edebilir. Acısız olması nedeniyle en hassas bölgelerdeki dahi kıl kökleri kolaylıkla yakılmaktadır.

Soprano Buz Lazer Uygulamasını Yaptırmak İçin Yaş Sınırı Var Mıdır?

Kişilerin ergenlik dönemine girmesiyle birlikte aktif hale gelen hormonları sonucunda kıllanma oranları artış göstermektedir. Bu nedenle kişiler küçük yaşlardan itibaren kendilerini rahatsız eden tüylerden kurtulma arayışına girmektedir. Acısız ve kalıcı bir yöntem olması nedeniyle kişiler genç yaştan itibaren buz lazer epilasyon yaptırmak istemektedir. Soprano buz lazer uygulaması yapılabilmesi için herhangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Ancak kişilerin hormon seviyelerinin normale geçmesi ve yetişkinlik dönemine girmeleri için 18 yaşından büyük olmaları tavsiye edilmektedir.

Soprano Buz Lazer Uygulamasının Farkları Nelerdir?

Buz lazer denildiği zaman kişilerin en çok merak ettiği konulardan biri normal lazerden farkının neler olduğudur. Soprano buz lazer,

  • Sahip olduğu buz başlık sayesinde acısız bir lazer epilasyon deneyimi sunar.
  • Kılların uzun vadede çıkmasını engeller.
  • Cilde herhangi bir tahriş uygulamaz.
  • Tüm cilt ve kıl tiplerine uygundur.
  • 4 mevsim tercih edilebilir.
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER