için kaldı

Son Dakika: Galatasaray'da Feghouli'den soyunma odasında tepki iddiası! Fatih Terim...

Galatasaray'da Trabzonspor maçının ilk faturası Feghouli'ye kesildi. İlk yarı sonu oyun dışına alınan ve bu kararı beğenmeyen Cezayirli futbolcunun soyunma odasında sert tepkiler verdiği iddia edildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Galatasaray'da Feghouli'den soyunma odasında tepki iddiası! Fatih Terim...

Trabzonspor maçında kötü bir futbol ortaya koyan sarı-kırmızılı takımda ilk fatura devre arasında Sofiane Feghouli'ye kesildi. 0-0 biten ilk yarının ardından Feghouli'yi oyundan çıkarmaya karar veren Fatih Terim, ikinci devreye Halil Dervişoğlu ile başladı. Ancak bu kararı beğenmeyen Cezayirli yıldızın soyunma odasında sert tepkiler verdiği ortaya çıktı.

Sabah'ın iddiasına göre; sinirini su şişesinden ve duvardan çıkaran Feghouli güçlükle sakinleştirildi. Belhanda gönderildikten sonra iyice yalnızları oynayan Feghouli, yüzde 15 indirim konusunda yönetimle anlaşamamıştı. Hocası Fatih Terim'le de bu sezon yıldızları barışmayan deneyimli oyuncu, istediği süreleri bir türlü alamadı ve ilk 11'de istikrar sağlayamadı.

BEN NEREDE YANLIŞ YAPTIM

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER