Kardeşlerim 16. bölüm fragmanı nefes kesti! "O kızlar benim kardeşlerim..."

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen Kardeşlerim dizisinin 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen dizinin yeni bölüm fragmanı heyecanı arttırdı. Kardeşlerim 16. bölüm fragmanına ''Asiye iyileşecek mi?'' sözleri damga vurdu.

POSTA POSTA
Kardeşlerim 16. bölüm fragmanı nefes kesti! "O kızlar benim kardeşlerim..."

Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim 16. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kardeşlerim 15. bölümde neler oldu?

"En son dilediğim dilek de şu an kanlı canlı karşımda duruyor..."

"Şu konuda bir anlaşalım, vicdanınız kadar insansınız…" Harika sinsi planına Suzan'ı inandırıp kend tarafına çekerken, Ömer'i okuldan attırmanın yollarını arar. Ömer kenidin savunmak zorunda kalır. Akif'le Nebahat Melisa'yı Kadir'den uzak durması için uyarırken, Doruk ve Asiye'den haberisizdirler. Akif, Suzan'ın iflası için sinsi planını uygulamaya koyar. Tolga, Ömer ve Kadir'den intikam almak için Asiye'yi zor duruma sokacak plan yapar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER