Premier Lig devleri Zeki Çelik'in peşinden koşuyor! 3 kulüp birden...

Fransa Ligue 1'de şampiyon olan Lille'in Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı ile beraber değişmez isimlerinden biri olan milli oyuncu Zeki Çelik'e Premier Lig'den 3 dev kulüp birden talip oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Premier Lig devleri Zeki Çelik'in peşinden koşuyor! 3 kulüp birden...

Spor Arena Dış Haber - Bu sezon Lille'in Fransa Ligue 1'de kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan milli futbolcu Zeki Çelik, Avrupa devlerinin gündeminden düşmüyor. Son iddia ise İngiltere'den geldi...

İngiliz basınında yer alan habere göre; Zeki Çelik ile Arsenal, Manchester United ve Tottenham ilgileniyor. Mali açıdan zor bir dönemden geçen Lille'in, Christophe Galtier'nin ayrılmasının ardından takımın önemli oyuncularını elden çıkaracağı ve Maignan sonrası Zeki'den de ciddi bir bonservis bedeli beklediği belirtildi.

Arsenal'in Bellerin'i bu sezon takımdan göndereceği ve ilk aday olarak da Zeki'yi düşündüğü ifade edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER