için kaldı

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ivko Ganchev: 'Galatasaray'ın sarı kartı belki kırmızı olabilirdi'

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'a 3-0 kaybeden Hes Kablo Kayserispor'da teknik sorumlu Ivko Ganchev, Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasına başvurulması halinde rakibin bir kırmızı kart görebileceğini savundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kayserispor Teknik Sorumlusu Ivko Ganchev: 'Galatasaray'ın sarı kartı belki kırmızı olabilirdi'

Ganchev, düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının maç boyunca tüm isteklerini yerine getirdiğini ve karşılaşmada bazı kırılma noktaları olduğunu dile getirdi.

Bunlardan biri tanesinin Pedro Henrique'nin kaçırdığı pozisyon olduğunu söyleyen Ganchev, "İkinci pozisyon da ilk devre son dakikalarda yediğimiz goldü. Galatasaray'ın sarı kartı (35. dakikada Taylan Antalyalı'nın pozisyonu) belki kırmızı kart olabilirdi. Hakem VAR'a gitseydi maç tam tersi olabilirdi. Ancak biliyorsunuz son 2 hafta Galatasaray 5 puan kaybetti. 'Adalet, adalet.' diyorlardı. Bugün yine adalet vardı ama Galatasaray lehineydi." diye konuştu

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER