için kaldı

THY'den büyük başarı! Aycı: Seferler pandemi öncesinden de yoğun olacak

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'dan normalleşme dönemine yönelik olarak "Çok yakında pandemi dönemi öncesinden daha da yoğun uçacağız" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
THY'den büyük başarı! Aycı: Seferler pandemi öncesinden de yoğun olacak

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, yeni destinasyon ve uçaklarla salgın dönemi öncesinden daha yoğun sefer yapacaklarını bildirdi.

THY'nin, 4 Haziran Cuma günü gerçekleştirdiği 863 uçuşla son 15 ayın en yüksek günlük uçuş sayısına ulaşmasıyla ilgili açıklama yapan Aycı, bu başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Aycı, "Aynı anda bulutların üzerinde olan THY uçaklarının sayısı arttıkça mutluluk ve gurur duyuyoruz. Hedeflerimizden vazgeçmeyerek pandemi döneminde uçuş ağımıza kattığımız yeni destinasyonlar ve filomuza dahil ettiğimiz yeni nesil uçaklarımızla çok yakında pandemi dönemi öncesinden daha da yoğun uçacağız. Bayrağımızı taşırken kurduğumuz hayallerimiz pandemi nedeniyle türbülansa girse de sonuçlar gösteriyor ki Türkiye’nin Türk Hava Yolları güzel günlere çok daha güçlü şekilde dönüyor." değerlendirmesini yaptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER