İETT Genel Müdür Vekili Whatsapp yazışmalarını verdi! Murat Ongun'un yalan söylediği belgelendi

İETT Genel Müdür Vekili H. Alper Kolukısa ile BELBİM A.Ş. Genel Müdürü Yücel Karadeniz arasında yapılan WhatsApp yazışmaları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Murat Ongun’un yalan açıklama yaptığını bir kez daha gözler önüne serdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İETT Genel Müdür Vekili Whatsapp yazışmalarını verdi! Murat Ongun'un yalan söylediği belgelendi

 

İETT Genel Müdür Vekili H. Alper Kolukısa, İçişleri Bakanlığı müfettişlerine 29-30 Mart 2020 tarihinde yaptığı WhatsApp yazışmalarını ilettiği öğrenildi.

Müfettişler; 29 Mart 2020 tarihinde saat:17.16.17.18’de Kolukısa ve BELBİM A.Ş. Genel Müdürü Yücel Karadeniz arasında yapılan WhatsApp yazışmasında verilerin doğrulandığının sorgulandığını, 29 Mart 2020 tarihi saat: 17.40 itibariyle verilerde tam kesinleşme olmadan Murat Ongun’un söz konusu sayıları içeren tweetleri attığı tespit edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER