İran'ın karakola saldırı: Yaralı askerler var

İran'ın güneyindeki bir sahil güvenlik merkezine saldırı düzenlendiği ifade edildi. Saldırının, bir akaryakıt kaçakçısının öldürülmesinin ardından yapıldığı belirtildi.

GASTE24 GASTE24
İran'ın karakola saldırı: Yaralı askerler var

Fars haber ajansı, Cuma günü, Sahil Güvenlik devriyelerinin akaryakıt kaçakçılığı yapan gemilere ateş açarak en az bir kaçakçıyı öldürmesi sonrası bazı kişilerin  ülkenin güneyindeki bir sahil güvenlik merkezine saldırdığını aktardı.

Ajans, ölen kişinin kimliğini açıklamazken, 31 yaşındaki şahsın, gemilerden birinde yakıt kaçakçılığı yaptığı iddia edildi.

Hürmüzgan Sahil Güvenlik Komutanı General Hüseyin Dahki ise Kohstak bölgesindeki Sahil Güvenlik karakoluna 'belirsiz sayıda kişinin saldırdığını ve olayda bir dizi Sahil Güvenlik personelinin yaralandığını' söyledi.

Kaynak: Şarku’l Avsat

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER