Türkiye'nin en güzel mavi tur durakları

Pandemi nedeniyle kalabalıktan uzak fakat arkadaş gruplarıyla beraber tatil yapmak isteyenler için Türkiye'nin mavi tur durakları doğanın içinde lüks bir tatil fırsatı sunuyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Türkiye'nin en güzel mavi tur durakları

Kovid-19 salgını ile yaz tatilini aile ya da yakın arkadaş grubuyla kalabalıklardan uzak teknede geçirme fikri, tatil severler tarafından büyük bir ilgi görüyor. Pandemi sebebiyle kullanıcılar klasik tatil seçenekleri yerine daha yakın çevresindeki kişilerin bulunduğu tekne tatilini tercih ediyor. 41 ülke ve 960 farklı lokasyonda hizmet veren Türkiye’nin lider tekne kiralama platformu viravira.co tatil için tekneyi tercih edenlere ziyaret edilebilecek en gözde mavi tur duraklarını açıkladı.

Pırıl pırıl suyu ile mavi yolculukların gözdesi Bodrum

Tarih boyunca çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapan Bodrum, mavi tur severlerin oldukça sık tercih ettiği duraklardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER