Ankara Valisi Şahin yolda rahatsızlanınca hastanede tedavi gördü

Ankara Valisi Vasip Şahin, İçişleri Bakanı Süleyman Soyluya taziye ziyaretine giderken yolda rahatsızlandı. Vali Şahin, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından İstanbul'a yola çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ankara Valisi Şahin yolda rahatsızlanınca hastanede tedavi gördü

 

Ankara Valisi Vasip Şahin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylunun annesinin vefat etmesi üzerine taziye ziyareti için Ankara'dan İstanbul'a yola çıktı. Yolculuk sırasında rahatsızlanan Vali Şahin, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alındı. Hastanede Vali Şahin'e Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fikret Halis eşlik etti. Vali Şahin tedavisinin ardından hastaneden ayrılarak İstanbul'a doğru yola çıktı.

"CİDDİ BİR DURUM YOK"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER