Son dakika: DSÖ'den AstraZeneca aşısı için flaş açıklama!

Son dakika haberine göre Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) son günlerde hakkında yan etkileri yüzünden tartışmalar çıkan ve birçok ülkede kullanımına ara verilen AstraZeneca'nın Oxford Üniversite'siyle birlikte ürettiği Kovid-19 aşısıyla ilgili flaş açıklama yapıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: DSÖ'den AstraZeneca aşısı için flaş açıklama!

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) son günlerde hakkında yan etkileri yüzünden tartışmalar çıkan ve birçok ülkede kullanımına ara verilen AstraZeneca aşısıyla ilgili olarak kullanımını durdurmaya şu an için gerek yok açıklaması yaptı. 

Dün Danimarka, İtalya ve Norveç'ten gelen son dakika haberlerinde üç ülkenin AstraZeneca aşısının kullanımını askıya aldıkları açıklanmıştı. 

Bugün ise bu ülkelere Taylan ve Bulgaristan eklenmişti. Son dakika: DSÖ'den AstraZeneca aşısı için flaş açıklama! - Resim : 1Aşının uygulanmasını askıya alan çok sayıda ülkenin DSÖ açıklamasından sonra alacağı pozisyon merakla bekleniyor.

Son dakika haberler: Kovid-19 aşısında flaş gelişme... Avrupa ülkeleri AstraZeneca aşısının kullanımını durdurdu!
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER