Sesler yükseliyor

Online müzik alanında büyük bir rekabet başladı. Bir yanda Türk teknoloji şirketleri, diğer yanda hızla popüler olan platformlar ve başka bir yanda ise dünyanın en büyük teknoloji devleri... Türkiye’de yaklaşık 15 milyon online müzik dinleyicisi var. Geçen hafta YouTube Music’in Türkiye’deki kullanıcılara açılması da bu pazarın önemini bir kez daha kanıtladı. Biz de buradan yola çıkarak online müzik platformlarını inceledik.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sesler yükseliyor

Sesler yükseliyor - Resim : 1

BAHSİ YÜKSELTTİ

Google’ın iki farklı online müzik platformu bulunuyor. Bunlar Google Play Music ve YouTube Music. Google’ın Türkiye’deki ilk tercihi YouTube Music oldu. Geçen hafta Türkiye’deki kullanıcılarla buluştu. Alametifarikası tabii ki video. Türkiye’deki online video izleme alışkanlıklarını düşününce rakiplerinin bir adım önüne geçti. Sadece video ile değil ses olarak da şarkı dinlenebiliyor. İnternet kotalarını zorlamıyor. YouTube Music’in müzik yelpazesi de geniş. ‘Cover’ parçalar da yer alıyor. Google algoritması ile kullanıcılara sevebilecekleri şarkılar öneriliyor. Akıllı indirme özelliği de bulunuyor. Wi-Fi’ye bağlanınca beğenebilecek şarkıları indiriyor. İnternet olmadan bu şarkıları dinlenebiliyor.

Aylık 13.99 TL

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER