Fahri Konsolos'a Liyakat Nişanı verildi

ALMANYA'nın Bodrum Fahri Konsolosu Gülay Kaman Kaplan'a, Türk-Alman ilişkileri konusundaki özel başarılarının takdiri olarak, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Joachim Gauck tarafından Almanya Federal Cumhuriyeti Liyakat Nisanı kokteyl ile verildi. 10 yıldan bu yana fahri olarak Bodrum ve Muğla genelinde görev yapan Fahri Konsolosu Gülay Kaman Kaplan, bu nişana layık görüldüğü için onur...

F5HABER F5HABER
Fahri Konsolos'a Liyakat Nişanı verildi

ALMANYA'nın Bodrum Fahri Konsolosu Gülay Kaman Kaplan'a, Türk-Alman ilişkileri konusundaki özel başarılarının takdiri olarak, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Joachim Gauck tarafından Almanya Federal Cumhuriyeti Liyakat Nisanı kokteyl ile verildi. 10 yıldan bu yana fahri olarak Bodrum ve Muğla genelinde görev yapan Fahri Konsolosu Gülay Kaman Kaplan, bu nişana layık görüldüğü için onur duyduğunu belirtti.

Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Joachim Gauck tarafından, Türk-Alman ilişkileri konusundaki 10 yıllık özverili çalışmaları sonucunda Almanya Federal Cumhuriyeti Liyakat Nişanı verilmeye layık görülen, Almanya Federal Cumhuriyeti Bodrum Fahri Konsolosu Avukat Gülay Kaman Kaplan, ofisinin bahçesinde düzenlediği törenle nişanını teslim aldı. Almanya Federal Cumhuriyeti İzmir Başkonsolosu'nun daimi temsilcisi Elke Grabarec tarafından, Liyakat Nişanı verildi. Canlı müzik eşliğinde düzenlenen törene çok sayıda davetli katıldı. 2004 yılından bu yana Bodrum'da avukatlık yapan Gülay Kaman Kaplan, Almanya'da büyümesi nedeniyle, zor durumda olan Alman vatandaşlarının başvurduğu kişi olunca, 2006 Mayıs ayından itibaren Almanya Federal Cumhuriyeti Bodrum Fahri Konsolosluğu görevini üstlendi. Bodrum'da yaşayan Almanların yararlanabileceği Bodrum Alman Kütüphanesi hayata geçirildi. Bodrumlu ve Alman küçük yatırımcıları da buluşturan Kaman Kaplan'a Liyakat Nişanı verildi.

MOTİVASYON KAYNAĞI

Gülay Kaman Kaplan, Liyakat Nişanının, fahri olarak yaptığı faaliyetler için verildiğini anlatırken şunları söyledi:

(DHA - Nilüfer DEMİR)
SONRAKİ HABER