Minik karateciden Kaymakama madalyalı uğurlama

FOÇALI minik karateci Kaan Yüksel, katıldığı tüm şampiyonalarda kendisine destek veren ve son atamalarda Giresun'un Bulancak ilçesine atanan Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge'yi kazandığı madalyalardan birini armağan ederek uğurladı. Kaymakam Ulugölge'yi makamında babası ve antrenörü Kudret Yüksel'le birlikte ziyaret eden Foça Reha Midilli İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi Kaan, destek ve...

F5HABER F5HABER
Minik karateciden Kaymakama madalyalı uğurlama

FOÇALI minik karateci Kaan Yüksel, katıldığı tüm şampiyonalarda kendisine destek veren ve son atamalarda Giresun'un Bulancak ilçesine atanan Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge'yi kazandığı madalyalardan birini armağan ederek uğurladı.

Kaymakam Ulugölge'yi makamında babası ve antrenörü Kudret Yüksel'le birlikte ziyaret eden Foça Reha Midilli İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi Kaan, destek ve teşvikleri için teşekkür etti. Baba Kudret Yüksel, 7 yaşındaki Kaan'ın 9 ayda 9 madalya kazandığını, bunda gördükleri desteğin büyük payı olduğunu belirterek, geçen ay The Marmara Cup Uluslararası Karate Turnuvası'nda elde ettiği üç madalyadan birini Nayizi Ulugölge'ye verdi. Minik karatecinin Foça'nın gururu olduğuna dikkat çekerek madalyanın Kaan'da kalması gerektiğini söyleyen Kaymakam Ulugölge, ısrarlara dayanamayarak madalyayı aldı.
Kaymakam Niyazi Ulugölge, "Kaan katıldığı bütün yarışmalarda bizi mutlu eden dereceler aldı. Kendisinin gelecekte hem Foça hem de Türkiye adına çok önemli başarılara imza atacağına eminim. Kaan'da o kararlılık var. Babası Kudret Yüksel'de de her babada olmasını arzu ettiğimiz spora teşvik edici yapı var. Kendisini de ailesini de tebrik ediyorum, ömür boyu başarılar diliyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAF
(DHA - Seyfi GÜL)
SONRAKİ HABER