için kaldı

Tekirdağ’da bıçaklı saldırgan dehşeti: Önüne gelene saldırdı

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde önceki gün bir gencin cinnet geçirip 3 kişiyi yol ortasında bıçakladığı olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

F5HABER F5HABER
Tekirdağ’da bıçaklı saldırgan dehşeti: Önüne gelene saldırdı

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde önceki gün bir gencin cinnet geçirip 3 kişiyi yol ortasında bıçakladığı olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kapaklı'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 31 yaşındaki Yunus Admış, ‘beni cinler gönderdi' deyip elindeki ekmek bıçağını sokakta önüne gelene salladı. Aldığı bıçak darbelerinden 1 ağır 3 kişi yaralanırken, o anlar ise güvenlik kamerası kayıtlarına saniye saniye yansıdı.

Olay, Kapaklı'nın Karaağaç Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Yunus Admış, Tokat Sulusaray Köyü Derneği'nin önüne geldi ve ‘Beni cinler gönderdi' deyip elindeki ekmek bıçağını sokakta yürüyenlere rastgele salladı. Bıçak darbelerine maruz kalan 51 yaşındaki B.M'yi omzundan,75 yaşındaki T.Ö.'yü sırtından ve 66 yaşındaki N. U'yu da kalbinden bıçaklayarak yaralandı. Ardından da bıçakla kendine zarar verdi, ardından da olay yerinden uzaklaştı.

Güvenlik kamerası kayıtlarına göre; biri çocuk 3 kadının arkasından elindeki ekmek bıçağı ile yürüyen Yunus Admış, bir anda yolun karşısına geçip, orada yürüyen N.U'yu kalbinden bıçaklıyor. Hiç bir şey olmamış gibi yürümeye devam eden Admış, olay yerinde olan ve ne olduğunu anlamaya çalışan B. M.'yi yanına yaklaşıyor ve bıçağı omzuna saplıyor. Olayın sıcaklığıyla B.M hemen yerden kalkıp yürümeye çalışırken, Admış yoluna devam ediyor ve Tokat Sulusaray Köyü Derneği'ne giriyor. Buradaki kalabalığı görünce ise dernek binasından hızla uzaklaşıyor. Admış, güvenlik kamerası kayıtlarına yakalanmadan bir süre öncede T.Ö.'yü da sırtından bıçakladığı öğrenildi.

Çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan N.U.'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olaydan sonra kayıplara karışan ve jandarma tarafından kısa sürede yakalanan Yunus Admış, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Uğur Arslan/İHA)

SONRAKİ HABER