için kaldı

Kurban Bayramı ne zaman? Bayram hangi tarihte?

Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Paylaşmanın önemini anlatan bu hayırlı bayram ağustos ayında kutlanacak. Vatandaşlar bugünlerde tam tarihi merak ederek "Kurban Bayramı ne zaman?" sorusunu yöneltiyor. Öte yandan Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı da bir başka merak konusu...

POSTA POSTA
Kurban Bayramı ne zaman? Bayram hangi tarihte?

Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? İslam alemi bu soruya ağırlık vermiş durumda... Ramazan Bayramı üzerinden yaklaşık 3 hafta geçti, şimdi Kurban Bayramı'nın zamanı araştırılıyor. Bir de Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacağı merakla bekleniyor.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayramı bu yıl ağustos ayına denk geliyor. Arefe günü 10 Ağustos Cumartesi gününe denk gelirken Kurban Bayramı'nın 1. günü 11 Ağustos Pazar, 2. günü 12 Ağustos Pazartesi, 3. günü 13 Ağustos Salı ve 4. günü 11 Ağustos Çarşamba günü kutlanacak. 

9 GÜN TATİL OLACAK MI?

Bu yıl; Kurban Bayramı'nda açıkta kalan gün sayısı iki. Bayram, 11 Ağustos Pazar günü başlayıp, 14 Ağustos Çarşamba günü (4’üncü gün) biteceğinden, o haftanın yalnız perşembe ve cuma günü açıkta kalacak. Dolayısıyla milyonlarca çalışan “Kurban Bayramı'nda da kesintisiz dokuz gün tatil olacak mı?” sorusunu soracaktır... Bu konu ancak ağustos ayında netleşecek...

Kurban Fiyatları ise henüz belli olmadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER